fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 22. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

PREDIZBORNI MARKETING

Mesec danas prelazi u Blizance i danas, kao i narednog dana, energija je mnogo lakša za podnošenje nego prethodnih dana.

Zračite vedrinom i otvoreni ste za razgovore, druženja i lake teme. Sustigao vas je i zamor, te ćete svaku situaciju iskoristiti kako biste se odmarali. Prijaće vam kako san, tako i lagana rekreacija. Ne zaboravite na suplemente, prethodni period doneo je obilje stresa što je škodilo zdravlju.

Lep vam dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 22. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono sto je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na vašu stetu.

LJUBAV
Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV
Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

LJUBAV
Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prećutite neke detalje iz svog života.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar