ilustracija/pixabay.com

Mesec u znaku Blizanaca ovoga petka obrazuje trigon sa Venerom i Merkurom, tako da ćete danas biti vrlo prijatan sagovornik, a i zavodnik.

Osoba za koju pokažete interesovanje biće impresionirana vašom inteligencijom, smislom za humor, a vi intrigirani sagovornikom daćete sve od sebe da je zaintrigirate. Na poslovnom planu bićete u prvom planu, voljni za saradnju i osmišljavanje planova. Uživaćete u timskom radu. Zabava i uživanje prožimaće svaki sat u ovom aktivnom danu.

Lep dan želimo svima!

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 20. septembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Očekuju vas interesantni susreti i zato obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima.

LJUBAV
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.

ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

 

Bik Bik

POSAO
Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu.

LJUBAV
Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti.

LJUBAV
Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

ZDRAVLJE
Više odmarajte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here