fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 19. jun 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Petak je i sa njim stiže Sunce u znaku Raka, što znači da ćemo biti empatični, osluškivati neprestano potrebe drugih, u želji da pomognemo koliko možemo.

Naša intuicija tu će odigrati ključnu ulogu. Ona će pomoći i nama samima da zacelimo neke stare rane duše. Vodite se svojim unutrašnjim glasom i bićete ispunjeni na kraju dana.

Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 19. jun 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Izbegavajte velika ulaganja, jer se može desiti da ste prevideli neku situaciju. Oni koji se bave privatnim poslom moraju biti veoma oprezni.

LJUBAV
Uverićete se kako je život pun iznenađenja. Moglo bi se desiti da vas zavede osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere.

ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

 

Bik Bik

POSAO
Ne dozvoljavate da vas bilo šta izbaci iz koloseka. Atmosfera na poslu je dosta napeta, ali vi savesno obavljate svoje dužnosti.

LJUBAV
Nemojte na sebe preuzimati odgovornost za nešto što niste uradili. Partner zloupotrebljava vašu naklonost, a to nikako niste zaslužili.

ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pravi je momenat da svoje ideje sprovedete u delo. Nova poslovna politika obećeva odlične rezultate, budite vredni, dajte sve od sebe da dostignete svoj cilj.

LJUBAV
Prija vam pažnja suprotnog pola, ali i dalje ste neodlučni. Iznenadiće vas poziv osobe iz prošlosti. Oni koji su u vezi provešće lep, emotivan vikend.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar