fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 18. jun 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Vreme je za predah, okrenite misli na lepšu stranu i setite se da je pred vama vikend, te da je pravi trenutak za neke lepe susrete i druženja sa dragim prijateljima.

Komunikacija danas na zavidnom nivou, radosni ste i optimistični, leto i odmori su vam u mislima, sve se vrti oko toga i uzbuđeni ste zbog predstojećeg leta. Dočekajte ga spremni i fit, poradite na kondiciji i zdravlju do tada.

Lep vam dan želimo!

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 18. jun 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.

LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.

LJUBAV
Lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Danas biste mogli da iskoristite neke šanse koje su vam se u prošlosti pružile.

LJUBAV
Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima, možda neko neće na dobar način protumačiti vaše prijateljstvo i mogli biste da zapadnete u problem.

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladama.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar