fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 15. januar 2021. godine

pixabay.com

PREDIZBORNI MARKETING

Konačno miran dan bez teških aspekata pred nama, te iskoristite ga da se potpuno predate odmaranju uma i tela.

Uživajte u stvarima koje vam prijaju, ne razmišljajući o prethodnom periodu, niti brinući o narednom. Jednostavno pokušajte da živite za trenutak, ne misleći ni na šta drugo osim da je život lep, uprkos svemu.

Želimo vam uspšan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 15. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nečije reči produbljuju vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.

LJUBAV
Primećujete kako vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem slabosti pojačavate svoju nesigurnost.

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu.

LJUBAV
Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmerava na kreativno izražavanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike.

LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji.

ZDRAVLJE
Uzimajte više vode.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar