Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 14. januar 2022. godine

ilustracija/pixabay.com

Retrogradnost Merkurova danas je glavni događaj dana, uz Veneru koja je već retrogradna! Retrogradnost je aktivna u Vodoliji sve do 26.januara, a od tada sve do 4. februara u Jarcu.
Već dobro poznati period kada za sve možemo da okrivimo Merkur, koji stvari može da učini potpuno nejasnim, nerešivim i koji može da nas potpuno sludi, sve zavisi koliko mu se prepustite! Budite oprezni i ne dozvolite stvarima da upravljaju vama, budite vođa i gledajte na sve s dozom humora!

Ovo je dnevni horoskop za PETAK 14. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitnicku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Bik Bik

POSAO
Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.
LJUBAV
Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Blizanci Blizanci

POSAO
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere.
LJUBAV
Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar