fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 11. oktobar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Petak je dan koji bi bilo poželjno provesti u odmaranju. Mesec u znaku Riba vodi nas putem sanjarenja, pa čak i prave dremke usred dana, što je jasan znak da je vašem telu potreban odmor.

Ipak, budite kreativni i tokom tog procesa. Neka vaša originalnost dođe do izražaja u jednom od segmenata. Opustite se i uživajte u svojoj osobenosti.

Ugodan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 11. oktobar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ne treba da brinete zbog različitih komentara. Svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete.

LJUBAV
Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi, danas nije baš savršen dan za ljubav.

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

 

Bik Bik

POSAO
Sačuvajte prisebnost u nekim situacijama. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji.

LJUBAV
Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere. Oni koji su u vezi mogli bi da imaju nesporazume sa partnerom.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami.

LJUBAV
Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar