fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 10. jul 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Ovaj dan je rezervisan za Mesec u znaku Riba, i jednu tihu laganu, mirnu energiju.

Takva energija će na vas uticati tako što će vas u svemu usporavati, tako da je preporuka da joj se prepustite i budete vredni tek toliko da pozavršavate svoje dnevne obaveze i nakon toga – pravac u krevet. Ugodite sebi, napravite atmosferu, odmarajte, ovo su trenuci koji su dragoceni za naš um i telo i kao takve treba ih u potpunosti iskoristiti.

Želimo vam uspešan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 10. jul 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nalazite se u dilemi između više poslovnih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava vaše osnovne kriterijume ili interesovanja.

LJUBAV
Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu. Zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Bik Bik

POSAO
Umesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspeha, do vas dopiru neodređeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina. Sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima.

LJUBAV
Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti i zato budite strpljiviji.

ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh ili na poslovni promašaj. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo. Ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar