fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za nedelju 8. januar 2017. godine

 VAGA 

Posao: Osoba rođena u znaku Jarca je zainteresovana da vam pomogne u vašim finansijama jer je uvidela vaš talenat na putu ka uspehu. Biće to jedna plodna saradnja na nivou dogovora koji nosi izuzetnu atmosferu na poslu. Nemate razlog za brigu jer ste ovaj put pod uplivom benefične energije.

Ljubav: Manje ćete se baviti ovom temom jer ste isuviše zauzeti na drugim segmentima. Možete se ponadati eventualno jednoj priči gde se nazire jedan susret koji zakazujete ipak za kasnije.

Zdravlje: Moraćete da obratite pažnju na mokraćne kanale jer su oni malo slabija tačka.

 ŠKORPIJA 

Posao:  Nešto ste zamislili i želite to i da realizujete jer nemate trenutno veliki uticaj na sam tok događaja ovaj put koliko na samu postavku cele studije. Jedan kroki je zagarantovana priča za vašu finansijsku situaciju. Malo više razvijanja same studije ćete kasnije naravno odlično da naplatite.

Ljubav: Možete imati izuzetno dobru priču ako se otvorite na ovom polju prema osobi rođeni u znaku Bika jer to je jedna čriča koju niste završili. Vreme je za jedno druženje iz koga može da se nazire jača ljubav na duže staze.

Zdravlje: Reproduktivni organi su vam osetljiva tačka.

 STRELAC 

Posao:  Malo ste se zamislili vezano za svoje finansije i nije vam prijatna situacija na ovom polju. Smatrate da vredite dosta više ali druga strana je dosledna svom mišljenju i ne odustaje od svojih ideja. Moraćete da se dovoljno dugo trudite na ovom polju kako bi imali mnogo više od trenutno onoga što dobijate.

Ljubav: Prostreliće vas strela ljubavi i nećete imati izbora osim da se prilagodite osobi na koju polažete mnogo računa.

Zdravlje: Vaša slaba tačka je vaš stomak.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar