fbpx

Dnevni horoskop za nedelju 8. januar 2017. godine

Preporuka:

Doktor Predrag Drenovaković: Testirali nas tek kad je kolega umro

Doktor Predrag Drenovaković, kolega preminulog urologa Gorana Ivankovića iz ćuprijske bolnice, kaže za portal Nova.rs da bi situacija u...

Zaključak Vlade o stavljanju pod kontrolu informisanja o pandemiji

Vlada Republike Srbije usvojila je 28. marta zaključak o informisanju u vreme pandemije novog korona virusa, kojim se obaveštavanje...

Dva lica zaražena korona virusom u Boru

Zavod za javno zdravlje "Timok" u Zaječaru potvrdio je danas da su dve osobe iz Bora zaražene korona virusom,...
- Reklama -

 RAK 

Posao:  Nemate velike oscilacije na finansijama ako pravilno odigrate jedan potez koji zasigurno  nećete prepustiti slučaju. Nešto novo birate ovaj put u sasvim drugoj priči koju ste dovoljno dugo čekali. Prilika se ne propušta i vi to znate savršeno kroz do sadašnji rad.

Ljubav: Vaša senzitivna priroda može da se učini drugim ljudima kao loša strana samoće. Možete preko kontakata doći do osobe o kojoj ste sanjali a to će ovaj put vaša porodica biti.

Zdravlje: Imaćete priliku da se odmorite što vam se i savetuje.

 LAV 

Posao: Imate isplanirane poteze koje ćete sprovesti kao dobar menadžer koji ima savršen plan za akciju koja vam se protežira kroz polje posla. Podrška celog tima je zagarantovana sobzirom da ste dugo u poslovnoj priči pa se možete zasigurno osloniti bez velikih neprijatnosti.

Ljubav:  Neki drugi vatreni znak sa vama pravi benefičnu priliku ili veliki trigon pa jedan Strelac ili neki Lav su odlična prilika koja može da vam se desi.

Zdravlje: Manja glavobolja zbog umnog naprezanja.

 DEVICA 

Posao: Posao koji ste ranije radili ima pretenziju preko aspekata i retrogradnih planeta da se ponovi ovaj put u istom intenzitetu pa se slobodno upustite u novi izazov po starim pravilima. Nije na odmet da se malo raspitate i o nekoj ponudi vezano za posao koji nosi sa sobom dobro umeće sa rukama tj. neka vrsta zanatskog posla.

Ljubav:  Jedan Bik je odlična prilika ako ste se malo distancirali od osobe koja je rođena u znaku Jarca. Zauzeti su ovaj put u malo mirnijoj varijanti uz svog stalnog partnera.

Zdravlje: Solidno.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: