fbpx

Dnevni horoskop za nedelju 8. januar 2017. godine

Preporuka:

Fabrika Aptiv: Zbog velikog interesovanja „Dani otvorenih vrata“ ponovo u Zaječaru

S obzirom na veliko interesovanje građana, kompanija „Aptiv“ je donela odluku da u Zaječaru ponovo organizuje „Dane otvorenih vrata“. U...

U sredu nova prilika da iskažete humanost

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša u sredu 19. februara sprovešce akciju dobrovoljnog...

Zaječarac u kući pronađen mrtav- ruke su mu bile vezane!

Slobodan Z. (76) nađen je mrtav u porodičnoj kući na uglu Pop Lukine i Katanićeve ulice u Zaječaru. Čovek je...
- Reklama -

 JARAC 

Posao: Vaša priča o karijeri je u malom zaleđu jer ste uvideli da je možda više problem tehničke prirode u celom procesu jer ste uvideli propuste koje morate da popravite jer vas Saturn upozorava na neke delove koje niste završili i naučili. Planeta koja se zove učitelj mučitelj je upravo pokazala pravo lice.

Ljubav: Devica je odličan izbor i nećete morati da se dugo zadržavate u fazi udvaranja. Ovde su stvari konkretne i konačno se otvaraju aspekti na benefičan način gde možete da odahnete ovaj put.

Zdravlje: Moraćete da poradite na solarnom pleksusu

 VODOLIJA 

Posao: Mala opomena na polju posla od strane šefa je evidentna. Vaš nemirni duh iziskuje potpuno drugačiju energiju od one kakvu vi sami protežirate. Malo ste paušalno pristupili celoj aktivnosti što se ne dopada vašim nadređenima. Nemojte se opirati promenama jer ste samo vi na gubitku ako ne poslušate.

Ljubav: Vaša nestalnost iritira partnera pa malo više emocija pokazujte jer ne možete da pobegnete od sebe a sa druge strane ne zapostavljajte osobu koja vam mnogo znači.

Zdravlje:  Dan je odličan za meditaciju.

 RIBE 

Posao: Posao kojim se bavite vam donosi veliku satisfakciju i nemate nameru da menjate ono što ste postigli. Imate odličnu podršku i to od ljudi koji se ne nalaze u vašoj državi. Možete ostvariti izuzetnu komunikaciju naročito sa strancima jer imate aktivno polje inostranstva.

Ljubav: Partner će vas ovaj put izvesti na večeru pa očekujte prijatno iznenađenje. Oni zauzeti će imati prijatnu situaciju pa se slobodno opustite.

Zdravlje: Nemate većih problema ovaj put na polju zdravlja jer imate izuzetno dobre aspekte na segmentu vašeg šestog polja.

IZVOR: Luftika.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: