fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 5. jul 2020. godine

pixabay.com

Lunarna eklipsa koju smo najavili dešava se ove nedelje i u znaku je Jarca.

Pretražuje se prošlost, preispituje staro sećanje, a stvari mogu da vam idu na ruku ukoliko budete sve vreme prisebni i okrećete stvari u vašu korist. Izazova će biti, a vi kontrolišite svoje emotivno polje i biće sve u redu.

Odmarajte, jer odmoran um ne greši.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 5. jul 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.

LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.

LJUBAV
Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.

ZDRAVLJE
Počnite sa vežbanjem.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate utisak da okolina nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe ili interesovanja. Ipak, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.

LJUBAV
Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme. Između vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.

ZDRAVLJE
Napetost.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar