fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 31. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Došli smo do kraja meseca januara sa retrogradnim Merkurom na leđima, prošlost kuca na vrata, na tapetu su svi nezavršeni poslovi, sve je usporeno i teže s ovakvim Merkurom, ali prokušajte da gledate stvari i iz druge perespektive i okrenete u svoju korist.

Merkur je tu da nas nauči odgovornosti i održavanju obećanja kao i disciplini.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 31. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.

LJUBAV
Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

Bik Bik

POSAO
Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciji.

LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da efikasno ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV
Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu, a to bi vam u ovom trenutku baš dobro došlo. Postupite onako kao što osećate.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar