Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 3. oktobar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Sunce u opoziciji sa Kironom danas budi neke stare rane i ponovo stvara tugu u nama, te je možda najbolje da s nekim porazgovarate na tu temu kako bi vam bilo lakše da prebrodite. Sunce u Vagi teži ravnoteži i uspostavljanju mira u nama, Kiron ima rešenje – pronađite bolno mesto u svojoj duši i posvetite se izlečenju, pronađite način, oslušnite intuiciju šta vam poručuje.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU– 3. oktobar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas nervira, je stabilna. Borili ste se da se dokažetei sada odlučujete da okrenete drugi list. Danas zaboravite na posao, vikend je, uživajte!
LJUBAV
Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas isprobava.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

Bik Bik

POSAO
Danas možete imati dobitak. Nemojte se u napred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam neće nikakvu korist doneti.Budite strpljivi.
LJUBAV
Prevelike brige vam danas nisu potrebne. Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni Bikovi će danas biti spremni na akciju.
ZDRAVLJE
Odlično.

Blizanci Blizanci

POSAO
Spremni ste da idete u susret novim izazovima. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.
LJUBAV
Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage za savet, naročito ne ljubavni.
ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar