fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 28. februar 2021. godine

Došli smo i do kraja aktuelnog meseca februara, gde nas dočekuje uspavana energija bez aktivnih aspekata.

Dan posvetite lepim stvarima koje volite, kao i ljudima koji vam najviše znače u životu, budite srdačni, strpljivi, otvoreni za razgovore i prijatni kao sagovornici, širite ljubav i lepo raspoloženje, jer, kako zračite, tako i privlačite.

Želimo vam svako dobro i lep dan.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 28. februar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu.

LJUBAV
Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Bik Bik

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

LJUBAV
Partner, za razliku od vas, lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

ZDRAVLJE
Izbegavajte depresivno raspoloženje.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči.

LJUBAV
Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar