fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 27. oktobar 2019. godine

Kvadrat Marsa i Saturna dočekuje nas ove nedelje, te je poželjno da se danas primirite kako ne biste planuli u komunikaciji i time odveli stvari u pogrešnom pravcu, zbog poruka koje pogrešno tumačite.

Izdignite se iz ovih zamki i preusmerite energiju u nešto stvaralačko. Veoma je važno da danas veliki deo dana posvetite odmaranju duha i tela. Radite one stvari koje vas opuštaju i usmeravaju ka postizanju mira u vama.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 27. oktobar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.

LJUBAV
Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.

ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rešenje kako biste pravilno rešili različite nesporazume.

LJUBAV
Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u svom ponašanju ili deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike i zato u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Prihvatite kompromisno rešenje i dobar savet.

LJUBAV
Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar