fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 25. oktobar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Konjunkcija Sunca i Merkura ove nedelje je njihov šesti susret ove godine i još jednom će se sresti u u decembru, a svaka kulminacija je znak da je jednom ciklusu kraj i da kreće novi. Ovaj ciklus najavljuje rečitost, ma gde bila potrebna, biće uspeha.

Brinemo o onima koji su Sunce u našim životima, kao i o sebi. Naglašena komunikacija među čak i zahladnelim odnosima, javlja se briga za bližnje. Ovo je period kog obeležava mnogo sastanaka, pregovora, stižu i lepe vesti, pisana i usmena reč je ključna i njome ćete uspevati na svim poljima!

Svako dobro želimo!

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 25. oktobar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju.

LJUBAV
Flertujete i dalje, a nemate u opšte predstavu o tome šta hoćete. Vešto prikrivate nezadovoljstvo. Razmislite dobro šta želite u vezi.

ZDRAVLJE
Problem možete imati sa urinarnim putevima.

 

Bik Bik

POSAO
Ozbiljno shvatite novu poslovnu ponudu, jer može biti prekretnica i veza sa boljim radnim mestom. Dobro se odmorite za vikend, sledeća sedmica će biti znatno teža nego ova.

LJUBAV
Veza vam je i dalje na iskušenju. Trudite se da kontrolišete svoju ljubomoru i nepoverenje. Smirite se, problem je prvenstveno u vama.

ZDRAVLJE
Napetost.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Posao koji ste odavno započeli, krajnje je vreme da završite. Čućete prijatnu vest od saradnika, pa podelite radost sa njima.

LJUBAV
Imate ozbiljne planove sa voljenom osobom, a danas će se stvoriti uslovi za realizaciju. Budite opušteni, voljeni ste!

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar