fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 21. jun 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Nedelja započinje Solarnom eklipsom u znaku Raka, kada se aktivira polje emocija, porodice i porekla. Sve što živi u nama biće danas rečima rečeno, sva osećanja, ali i brige koje nas tište.

Bićete hrabri da se oči u oči sretnete sa svojim stvarnim potrebama, a koje imaju neke dublje korene u vašoj prošlosti. Tragaćete za svojim mestom u ovom životu, što može biti poziv na neke značajne korenite izmene, a koje i moraju da počnu upravo od vas samih!

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 21. jun 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika.

LJUBAV
Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Bik Bik

POSAO
Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela, prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

LJUBAV
Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju, osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.

LJUBAV
Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar