fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 20. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Konjunkcija Sunca i Merkura ove nedelje najavljuje kulminaciju, kraj jednog i početak drugog ciklusa.

Naglašena je komunikacija, reči su najjače oruđe danas, pregovaranje uspeva, samouverenost je na sceni, jaka je potreba da se piše, poziva na razgovor, diskutuje. Pravedni ste, moralni i ozbiljni, vođeni nekim višim ciljevima, ovo je energija koja ispunjava ljudska bića osećajem nezavisnosti i slobode kao i ogromnom dozom optimizma.

Iskoristite maskimalno ovu energiju i dopustite da vas vodi putem uspeha!

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 20. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju udruživanje ili timski rad.

LJUBAV
Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.

ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

 

Bik Bik

POSAO
Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.

LJUBAV
Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje, kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.

LJUBAV
Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar