fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 17. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

PREDIZBORNI MARKETING

Kvadrat Jupitera i Urana ovu nedelju pretvara u dan prepun energije, jer će svemu dati notu preteranog, a za to je kriv sam Jupiter. Uz sve to ide i visok stepen nemira i nervoze, jer ne ide brzinom koju smo zamislili, ili nam se tek čini da je tako.

Preterana nervoza dovodi nas u rizične situacije kada možemo zaista upasti u ozbiljne probleme, a sve zbog tog nemira koji je u nama jer želimo sve sad i odmah. Mogući problemi sa zakonom, kao i sa samim ponašanjem u društvu, budi se potreba da isprovociramo druge, zapanjimo sagovornika. Velika potreba za slobodom, za promenama na mnogim planovima, naglim, neočekivanim.

Vežbajte strpljenje danas. Ne kaže se džabe, strpljen-spašen.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 17. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Važno je da imate poslovni cilj, ali jos važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču vašu nesigurnost.

LJUBAV
Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.

ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

 

Bik Bik

POSAO
U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju.

LJUBAV
Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja.

LJUBAV
Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Na sreću nema razloga da brinete.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar