fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 13. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Ove nedelje Jupiter kreće direktno, te je ovo veoma značajan dan, jer Mesec u svom znaku Raka biva pod pritiskom Saturna, Plutona i retrogradnog Marsa, što uzburkava naša osećanja, budi neke sumnje, ljubomoru i strahove, kako u sebe , tako i u druge drage ljude oko vas.

Stoga je važno da se danas relaksiramo i boravimo kraj umirujućih prizora poput vode, prirode. Izbegavajte svađe, konflikte, negativne ljude, postoji opasnost da iz bitke izađete emotivno povređeni.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 13. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.

LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.

ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

 

Bik Bik

POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama. Novi početak, kao što rekosmo je pred vama, iskoristite ga!

LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne sposobnosti.

LJUBAV
Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.

ZDRAVLJE
Kraća neraspoloženja, ali u osnovi dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar