fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 13. oktobar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Danas je aktivan kvadrat Sunca i Jupitera, koje kao obe vrlo pozitivne planete, ipak kada dođu u ovu situaciju šalju neke drugačije signale i energije.

Ovaj kvadrat je satkan od preterivanja, očekivanja nemogućeg, preteranog optimizma, nadmenosti, arogancije, svadljivosti.. Ovu energiju, ukoliko ne želite da upadnete u zamku navedenog, kanališite u smeru stvaralačkog da izbegnete more problema koje donosi.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 13. oktobar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.

LJUBAV
Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.

ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

 

Bik Bik

POSAO
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više.

LJUBAV
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar