fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 8. april 2021. godine

Miran dan bez bitnih aspekata je pred nama i stoga iskoristite ovaj dan za odmor i rekapitulaciju pređašnjih događanja.

Nekome se ljubav desila, nekome se smeši, preispitajte svoja osećanja da li su ono što u ovom trenutku želite ili biste ipak da malo zastanete, porazmislite, sačekate da želja prespava, odmorna glava jasnije vidi stvari… A možda je ljubav tu, samo ne gledate u pravu osobu!

Uživajte u stvarima koje vas čine srećnim i ispunjavaju vam život. Sreća je u malim stvarima, zar ne?

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 8. april 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje, da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.

LJUBAV
U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš način rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

LJUBAV
Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.

LJUBAV
Potrebno je da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar