fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 6. avgust 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Ovo je dan kojim vlada Jupiter, a Mesec pravi sekstil sa Jupiterom i konjunkciju sa Neptunom.

Ovo je dan za stvaranje čudesa. Svakako je dan za razmišljanja, prepuštanja mašti, filozofiranju. Ukoliko ste otputovali negde, vama će biti posebno lepo, posebno ukoliko ste kraj vode. Šetajte, odmarajte, uživajte, opustite se i prepustite.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 6. avgust 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Očekuju vas razne komplikacije, ali to ne treba da utiče na vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju. Odložite naporne pregovore ili obaveze koje vas suviše zamaraju.

LJUBAV
Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo i emotivnu prihvaćenost u nečijem društvu.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Bik Bik

POSAO
Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni ili brzopleti.

LJUBAV
U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Obratite pažnju na različite informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili prošireni uspeh ili novčani dobitak. Ne budite suviše sitničavi i zahtevni prema bliskim saradnicima.

LJUBAV
Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima koje obogaćuju vaše životno iskustvo. Pokažite velikodušnost prema svojoj porodici i bliskoj osobi.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar