fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 31. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Ovog četvrtka, kao i sutra, Mesec prolazi znakom Riba i uvodi nas u mirno polje gde vlada stabilna energija koja će nas učiniti smirenijim, pomalo usporenim i sanjivim.

Bićemo voljni samo za odmaranje i tišinu, izbegavajući bučna mesta. Sve ovo podstaći će nam i polje maštanja, gde ćemo se dodatno opustiti i sanjariti o nekim boljim vremenima koja su nekada bila, a i koja, nadamo se, tek su pred nama.

Lep dan vam želimo.

Želimo vam puno zdravlja i sreće u 2021. godini!

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 31. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Izbegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne možete da promenite neke sadašnje uslove i okolnosti u svoju korist.

LJUBAV
Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.

ZDRAVLJE
Posvetite pažnju nekim vedrim sadržajima koji pozitivno utiču na vaše raspoloženje.

 

Bik Bik

POSAO
Ponekad izvesno suočavanje sa istinom zahteva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju, ali saradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim uticajima.

LJUBAV
Nema razloga da u nekoj meri proveravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.

ZDRAVLJE
Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj, kao dobro ili korisno rešenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posledicama koje mogu da uslede nakon vašeg odbijanja.

LJUBAV
Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indiretno utičete na partnerov odgovor ili reakciju, koja vam se ne dopada.

ZDRAVLJE
Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar