ilustracija

Danas je četvrtak i dan će okarakterisati čak dva aspekta, kvadrat Merkura i Neptuna i sekstil Venere i Neptuna.

Merkur aktivira um i praktičnost, dok Neptun podstiče našu intuiciju. Ona će najbolje funcionisati i bivati pravilno shvaćena ukoliko nam je telo i um odmoran, tek tada moći ćemo da se fokusiramo na ono šta nam poručuje unutrašnji glas.

S druge strane sekstil nas uvodi u polje čulnog, u svet lepog. Počastite sebe nekim lepim poklonom ili odlaksom u pozorište, muzej, izložbu. Uživajte u prizorima koje stvara život.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 30. maj 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.

LJUBAV
Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa.

LJUBAV
Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.

LJUBAV
Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here