fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 3. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Lep trigon nam se smeši ovog četvrtka, ovoga puta Mesec je u trigonu sa Venerom ali i fenomenalnim Neptunom!

Ovo su aspekti koji se samo poželeti mogu, a donose, sreću mir i blagostanje u duši. Danas ste vredni ali vam ništa teško ne pada, sve obaveze obavljate s lakoćom. Ipak sreću pomalo kvari kvadrat Meseca i Marsa u Ovnu, što donosi dozu napetosti i nervoze. Ipak trigoni su suviše jaki te biće lako da se snagom volje suprotstavite problematičnom kvadratu koji bi da vam sreću kvari!

Lep vam dan želimo!

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 3. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje.

LJUBAV
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.

ZDRAVLJE
Napetost.

 

Bik Bik

POSAO
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.

LJUBAV
Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja. Pripazite se da ne upadnete u bespotrebne rasprave sa partnerom, ili prijateljima, danas!

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije koje ćete dobiti ovih dana. Važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima.

LJUBAV
Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.

ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar