fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 29. oktobar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Danas je samo jedan aspekt dominantan, i to konjunkcija Meseca i Marsa u Ovnu.

Ovo je jedan veoma žestoka energija koju je najbolje kao takvu utrošiti na poslovne poteze, stoga obavezno danas sve što ste se dvoumili sprovedite u delo, neka se čuje vaš glas! S vetrom u leđa vama su danas mnoga vrata otvorena. Budite puni samopouzdanja i hrabro uplovite u svoje zamisli. Neka vas vodi dobar osećaj i optimizam.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 29. oktobar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Opustite se, sve imate pod kontrolom.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

Bik Bik

POSAO
Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.

LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE
Prekontrolišite krvni pritisak.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.

LJUBAV
Važno je da učinite ono što osećate, jer će vam to doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar