fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 26. novembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Pomalo nezgodan dan sa energijom koja donosi nestrpljivost, usput i mnoge greške u koracima ukoliko se ne bude pripazilo.

Mesec u Ovnu je danas u konjunkciji sa Marsom i u kvadratu sa Plutonom i Jupiterom. Ovaj dan je ipak pod zaštitom Jupitera i stoga je veoma produktivan. Savet od osobe sa iskustvom ili nekog straijeg danas vam može dobro doći, stoga ne ustručavajte se da pitate sve što vas zanima.

Ugodan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 26. novembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Skorašnji događaji mogli bi doneti probleme, a ako ne obratite pažnju na međuljudske odnose, konfuzija se može pojačati. Odložite sve poslove koji nisu hitni i pokušajte da se vratite u formu.

LJUBAV
Neke vaše ishitrene reakcije bi mogle zbuniti vašeg partnera. Slobodnim Ovnovima zvezde savetuju da pripaze da zbog preosetljivosti ne naruše jedan prijateljski odnos.

ZDRAVLJE
Pokušajte da se opustite i odmorite.

 

Bik Bik

POSAO
Moguće su poteškoće da se fokusitare i usresredite na poslove i obaveze. Ako želite uspeh, trebalo bi da budete odlučniji i da jasno vidite sebe na cilju.

LJUBAV
Ako odlučite da veći deo vremena provedete u društvu partnera, sigurno nećete pogrešiti. Slobodni Bikovi bi trebalo da razmisle o svojim ciljevima i šta tačno žele da postignete na emotivnom planu.

ZDRAVLJE
Obratite više pažnje na imunitet.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Vaša intuicija će vam nepogrešivo pokazati put ako budete spremni da zastanete i oslušnete svoje emocije. Izbegavajte saradnju sa osetljivim osobama.

LJUBAV
Slede vam romantični trenuci sa partnerom, posebno ako se odlučite za kratko putovanje. Slobodnim Blizancima zvezde sugerišu da iskoristite energiju koju imaju za unapređenje emotivnog života.

ZDRAVLJE
Unesite više vitamina u svoju ishranu.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar