fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 25. februar 2021. godine

Ovaj četvrtak je dan koji donosi akciju i dovoljno uzbuđenja koji su možda nekome nedostajali prethodnih dana. Mars i Pluton su u trigonu, a aktivan je i sekstil Sunca i Urana.

Ovo je jaka muška energija koja nam daje snagu da sve što zamislimo krenemo i da ostvarimo! Pod vladavinom Jupitera svi aspekti naših života su danas uspešni. Poslovni potezi posebno će biti “pogođeni”. Venera danas prelazi u Ribe, gde se oseća ugodno i donosi mnogima sreću u narednih mesec dana!

Lep dan želimo svima!

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 25. februar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno vam je da stvari izgledaju drugačije.

LJUBAV
Pokušajte bolje da razumete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak hrabrosti da odgovori na sve vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji.

ZDRAVLJE
Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme.

LJUBAV
Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom. Prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare ne treba da odgovarate.

LJUBAV
Razmislite o varijanti pomirenja sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti.

ZDRAVLJE
Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar