fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 24. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Retrogradni Mars naspram kog je Merkur, ovaj četvrtak čini dan pun ljutnje i besa, vesti koje dolaze spolja, a koje će nas izbaciti iz takta.

Oprezno vozite i rukujte pažljivo sa mašinama! Merkur je u kvadratu sa Plutonom i Saturnom i dodatno komplikuje situaciju! Pluton i Saturn “pale vatru” pored već naoštrenih Merkura i Marsa. Savetujemo da se primirite i dodatno ne “talasate”. Prećutite, istrpite, ne reagujte odmah, promislite, povucite se. Energiju koja vlada utrošite u sportskim aktivnostima. Vežbajte strpljenje.

Želimo vam uspešan dan!

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 24. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko ste stalno u pokretu, moraćete posebno da vodite računa u saobraćaju. Obaveza će biti mnogo i koncentracija vam neće biti na nivou.

LJUBAV
Očekujte poziv osobe koju već dugo niste videli. Neko misli intenzivno na vas, pa očekujte da će vam to otvoreno reći.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Pripremaćete se za velike promene i vreme ćete provesti u planovima o budućnosti. Iznenadni dobitak moći će da vam olakša planove.

LJUBAV
Vratićete se na emotivnu situaciju u kojoj ste bili pre nekoliko meseci. Ne možete još uvek da se otrgnete od prošlosti.

ZDRAVLJE
Bolovi u leđima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Veoma je važno kako ćete se snaći u određenoj situaciji na poslu. Od vas se očekuje maksimalna predanost i koncentracija.

LJUBAV
Više pažnje bi trebalo da posvetite voljenoj osobi. Možda ne primećujete, ali oseća se usamljeno pored vas.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar