fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 21. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

PREDIZBORNI MARKETING

Marsu i Biku se danas pridružuje Mesec i stiže nam sa ogromnom količinom energije koja će vas nositi kao na čarobnom ćilimu. Stizaćete sve i svuda!

Međutim, srljaćete u probleme i diskusije ukoliko ne budete bili smireni i fokusirani, tj. ukoliko ne budete prethodno dobro promišljali o postupcima! Veoma ste osetljivi i prag tolerancije danas kao da nemate, pripazite s kim ulazite u razgovor, jer varnica će da plane kad se najmanje nadate.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 21. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu.

LJUBAV
U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.

LJUBAV
U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara, neko ne ispunjava vaše osnovne kriterijume kao što vam se to čini.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko odbija da sasluša ili prihvati vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene saradnike.

LJUBAV
Priželjkujete zanimljivije događaje u svom ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša vaše raspoloženje, proverite.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar