fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 18. jul 2020. godine

Ovog četvrtka Merkur kreće u retrogradni hod, to će trajati sve do 12. jula, a u znaku Raka. Ovaj Merkur može nas okupirati brigama i pitanjima oko porodičnih odnosa, odnosa sa partnerom, kao i mesta prebivališta, a sve u želji da pomirite sve strane i sebe nekako uskladite sa svima.

Ovo je period preispitivanja i nalaženja blokada koje onemogućavaju slobodan protok energije za neke nove stvari u životu, i tek kada budemo izvukli na površinu ono što nas koči, kad se suočimo s tim, biće to zapravo pobeda nad samim sobom.

Želimo vam uspešan dan!

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 18. jul 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.

LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.

LJUBAV
Lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu tako da saradnici očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.

LJUBAV
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar