fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 17. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Veoma zanimljiv dan prd nama jer danas kreće novi ciklus Meseca i Sunca i danas je Mlad Mesec u Devici. Osobe rođene u znaku ili podznaku Device, Ribe, Blizanaca ili Strelca posebno će osetiti današnju energiju kroz neki veliki novi početak, a šta konkretno, to zavisi od njih samih.

Veoma je aktivno poslovno polje i tu se može najviše očekivati dobitak. Devica je ozbiljan i vredan znak koji teži usvajanju zdravih životnih navika, umerenom uživanju u jelu i piću i organizovanju svakodnevice kako ne bi dolazilo do haosa. Jedan lep trigon danas pomalja svoju energiju i to trigon Meseca sa Saturnom i Plutonom. Savetujemo da uvek birate umerenost, iskrenost, pozitivan stav i sve prožeto ljubavlju prema sebi i drugima.

Lep vam dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 17. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
U ovom trenutku nečije reči ne znače mnogo. Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili više da se orijentišete ka praktičnim rešenjima.

LJUBAV
Imate sjajan predosećaj koji treba da sledite, kao svoju vodilju.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor i opuštanje.

 

Bik Bik

POSAO
Nečiji poslovni maniri ili ponašanje deluju zbunjujuće, ali istovremeno ni vi ne nudite dovoljno ubedljive odgovore na neka osnovna pitanja.

LJUBAV
Dozvolite svojim emocijama da vas navedu na dobar izbor ili na odluku koja može da prija i vašem partneru.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje. Strpljivo sačekajte na nečiju podršku koja vam nedostaje.

LJUBAV
Nažalost, vaša upornost i opravdanja češće donose suprotan efekat.

ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar