fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 17. oktobar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Mesec u znaku Blizanaca ovog četvrtka kada vam navire bujica novih ideja i zamisli, a sve u krugu poznanika i prijatelja.

Bićete vrlo aktivni danas, te će vam biti potrebno dosta energije za sve što smo zamislili. Moguć odlazak na kraće putovanje zarad dobre zabave sa prijateljima.

Želimo vam lep dan.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 17. oktobar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.

LJUBAV
Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Bik Bik

POSAO
Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.

LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.

LJUBAV
Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar