fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 14. januar 2021. godine

Preostala dva aspekta od važnosti dešavaće se ovog četvrtka, kada Uran kreće direktno.

Sunce pravi konjunkciju sa Plutonom u Jarcu, što posebno pogađa osobe rođene u znaku Bik i Jarac, koje će spoznati svu svoju težinu postojanja i pokušati da se menjaju s dolaskom Uranovog doba, koje će težiti da ih nauči opuštanju, smirenju, smanji tenziju i krutost u stavovima.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 14. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja »dobitničku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist.

LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

Bik Bik

POSAO
Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.

LJUBAV
Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umešnost da ostvari svoje namere.

LJUBAV
Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar