fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 13. maj 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Četvrtak je dan kog obeležava sekstil Sunca i Neptuna, a koji će najviše pogodovati osobama koje su u svetu religije, spiritualnog i sve umetničke duše.

Ova sedmica zaista je lepo startovala, do trigona Meseca i Jupitera pa evo do danas kada je aktivan ovaj sekstil, a što je sve uvod za Jupitera koji ulazi u Ribe narednog dana. Ribe mogu da nas odvedu putem strahova i nedoumica, a opet, mogu nam doneti božansku milost. Naredni period biće prepun skrivenih znakova koje trebate primetiti, dešifrovati i iskoristiti na pravi način. U svakoj prilici obavezno nađite vremena za odmor.

Lep dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 13. maj 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese. Izbegavajte poslovno rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.

LJUBAV
Nalazite se u malom emtivnom raskoraku. Dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja.

ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

 

Bik Bik

POSAO
Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Umete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove.

LJUBAV
Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče vašu nervozu. Ne volite kada vam neko saopštava odluke u poslednjem trenutku.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko vas dovodi u neugodnu situaciju i zato izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje vas suviše opterećuju. Emotivna bliskost deluje lekovito.

ZDRAVLJE
Napeti ste.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar