fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 10. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Ove sedmice današnji dan važi za najbitniji, pošto Mars kreće retrogradno, a njemu to ne pada baš lako. Energija koju sa sobom nosi direktna je i pravolinijska, udara pravo u metu.

Ovan, Jarac, Rak i Vaga biće posebno na udaru ove energije. Budite oprezni u radu pošto prete neke povrede. Ovakav Mars nije povoljan za naš imuni sistem, stoga povedite računa da se zdravo hranite i uzimate suplemente. Retrogradni Mars nas vraća na neke stare nezavršene poslove i greške i traži da ih popravimo, što treba da shvatimo kao dobru stvar. Poradite i na sebi.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 10. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Zamerke koje vam neko upućuje donose suprotan efekat. Gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese. Potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.

LJUBAV
Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.

ZDRAVLJE
Unosite više vitamina.

 

Bik Bik

POSAO
Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV
Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE
Zdravlje dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, jer nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV
Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja.

ZDRAVLJE
Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar