Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. AVGUST 2023: Blizanci ne očajavaju, Rak plen za laku zabavu

<strong>Vaga</strong> Vaga

POSAO: Poštujete pravila na svom radnom mestu mada neke sitnice uporno propuštate. Budite zahvalni na onome šta možete trenutno da postignete.

LJUBAV: Nije loša ideja da se sretnete sa jednim Lavom, koji vam imponuje neko vreme. U suštini ste usamljeni i treba vam veća promena na polju emocija.

ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima.

<strong>Škorpija</strong> Škorpija

POSAO: Pokušavate da steknete veće povrenje kod klijenata i u tome uspevate jer umete sa ljudima. Pokušajte da napravite bolji poslovni plan jer imate veliku podršku planeta za nešto više.

LJUBAV: Uvideli ste odavno da se nešto veliko može očekivati pa se u tome jako dobro snalazite i nemate nameru da se postavite otvoreno i odete. Odajete utisak osobe na koju može da se osloni.

ZDRAVLJE: Pojačano lučenje hormona.

<strong>Strelac</strong> Strelac

POSAO: Ukoliko ste student još neko vreme možete imati problem sa ispitima. Budite strpljivi, pa se neće desiti nešto protiv vaše volje.

LJUBAV: Pokazujete veliku bolećivost prema osobi u vašem okruženju. Ne morate da se otvoreno postavite sve dok ne uvidite gde vas vode osećanja.

ZDRAVLJE: Poboljšavate imunitet.

<strong>Jarac</strong> Jarac

POSAO: Polje karijere je jako loše postavljeno pa se savetuje da povremeno spustite loptu i počnete malo bolje da gledate na detalje, koji vam se ne dopadaju.

LJUBAV: Imate više sreće na polju ljubavi, pa samim tim usmerite upravo na ovaj segment energiju. Osoba pored vas zavređuje veću pažnju.

ZDRAVLJE: Osećate da ste puni energije.

<strong>Vodolija</strong> Vodolija

POSAO: Ukoliko ste trenutno nezaposleni, ne očajavajte, jer se neke konkretne stavri mogu desiti upravo danas.

LJUBAV: Poboljšavajte svoj emotivni segment, jer ćete biti dosta otvoreniji i opušteniji u komunikaciji sa ljudima.

ZDRAVLJE:Stres koji ste imali će se smanjiti.

<strong>Ribe</strong> Ribe

POSAO: Pojačana tenzija na polju posla je kod vas prolazna kategorija. Bavite se pozitivnim stvarima i ne pokušavajte da se snebivate oko bitnih odluka, delujte brzo.

LJUBAV: Pojačana tenzija između vas i partnera je nešto što ne možete izbeći iz prostog razloga jer se oseća velika razlika u stavovima, koje protežirate.

ZDRAVLJE: Pojačana psiha u večernjim satima.

Dnevni horoskop preuzet sa sajta: Luftika

Dodaj komentar