Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. AVGUST 2023: Blizanci ne očajavaju, Rak plen za laku zabavu

Blizanci ne očajavaju,

Rak plen za laku zabavu.

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za ponedeljak 28. avgust 2023. godine, za svaki znak:

 

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Niste morali mnogo toga da rešavate u periodu iza sebe koliko ćete morati neke detalje da sredite na svom poslovnom planu u narednom periodu.

LJUBAV: Ukapirali ste da se pojedini detalji vašeg emotivnog života ne odvijaju onako kako biste vi to želeli. Bićete skloni velikoj promeni.

ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Pokazujete veću zainteresovanost za nešto više pažnje na svom finansijskom segmentu, jer smatrate da vredite mnogo više. Pokazaćete i veću poslovnu prisutnost.

LJUBAV: Volite jednu Škorpiju i ovaj put možete da očekujete nešto posebno u tom smislu. Nije loša ideja da planirate zajednički izlazak.

ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Polje inostranstva vam se solidno otvara ovaj put i vi nemate nameru da se povinujete trenutnim aspektima sve dok ne budete sigurni u ishod svojih poslovnih mogućnosti.

LJUBAV: Niste očajni i želite da pomognete svom partneru jer uviđate mnogo lošije aspekte na trenutak koji vam se otvara pred očima. Neko će to umeti da ceni u svakom slučaju.

ZDRAVLJE: Nemate veći zdravstveni problem, danas.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Ušli ste u jako dobar poslovni aranžman i želite mnogo više pa se očekuju i odlični poslovni rezultati.

LJUBAV: Uviđate da ste nekome odlična solucija za laku zabavu. Sami ćete odlučiti da li je to vaš cilj na emotivnom planu.

ZDRAVLJE: Psiha vam je u redu.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Očekujete veću novčanu ponudu nego inače. Morate da budete strpljivi kada je isplata u pitanju. Neko vam može napraviti mali problem, ovaj put.

LJUBAV: Očekivanja od jedne Device mogu da vam se otvore nova vrata. Osećate da se nešto posebno može desiti u periodu pred nama.

ZDRAVLJE: Tenzije koje ste imali su prolaznog karaktera.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Pokazujete veliku zainteresovanost za nešto više na svom poslovnom planu. Ne otežavajte trenutnu situaciju u kojoj se ne snalazite, jer se prepreke neće same od sebe otkloniti.

LJUBAV: Niste navikli na loše prognoze koliko se pokazuje doza nezainteresovanosti za ono što bude vaš zadatak kada su u pitanju emocije jedne Ribe.

ZDRAVLJE: Niste navikli na loše prognoze koliko se pokazuje doza nezainteresovanosti za ono što bude vaš zadatak kada su u pitanju emocije jedne Ribe.

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar