Dnevni horoskop Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUN 2024: Blizanca očekuje nagrada, Lav se zabavlja u društvu Device, a ko je pred novim izazovima?

Dnevni horoskop za 22. jun – Blizanca očekuje nagrada, Lav se zabavlja u društvu Device, a ko je pred novim izazovima?

OVAN

Posao: Volite jaku poslovnu poziciju i tome u suštini i stremite ovaj put. Volite da se nesebično dajete i u tome ste pravi igrači. Neko bi mogao da pokuša da vas izmanipuliše ali u tome neće moći da uspe jer vi znate tačno šta želite od poslovnog zadatka koji trenutno radite.

Ljubav: Situacija u kojoj se trenutno nalazite, nije na zavidnom nivou i vi to osećate. Sumnjate u partnerovu vernost. Ne otežavajte stvari sebi i drugima jer ne možete da uvidite na kom nivou su partnerove emocije ovaj put.

Zdravlje: Povremeno ćete morati da se odmarate.

BIK

Posao: Još uvek niste zadovoljni trenutnom situacijom. Od vas se zahteva povećana disciplina. Ne uspevate da se organizujete na pravi način i to vas isuviše koči u nameri da se dovoljno dobro angažujete na trenutnoj aktivnosti koju sprovodite.

Ljubav: Ne odustajete od jednog Raka i ne želite da prestanete sa igrom koja je pomalo apsurdna. Izgledate smešno u očima drugih ljudi pa se skoncentrišite na bitne stvari u svom emotivnom životu.

Zdravlje: Predeo grla vam je lošije naglašen.

BLIZANCI

Posao: Nemate nameru da se u većoj meri umarate na onim partijama, gde u suštini ne dobijate nešto puno novca i taj stav već neko vreme gurate kao ispravnu odluku. Neko vas prati u radu i pokušava da vas dobro nagradi za ono što ste do sada uradili.

Ljubav: Ne pokušavajte da sakrijete neke činjenice od partnera jer može lako da se uoči pravo stanje stvari. Ne ulazite u veće rasprave ovaj put.

Zdravlje: Nemate veće probleme na ovom segmentu.

RAK

Posao: Potrebne su vam dodatne veštine kroz koje ćete naučiti mnogo toga da rešavate, konkretno na zadacima na kojima budete angažovani. Možda odlučite da se dodatno edukujete u nekom centru za strane jezike.

Ljubav: Isuviše ste ponosni da priznate krivicu u odnosima koje imate trenutno. Pokušavate da se vladate sa dozom skepticizma u onome u čemu prednjačite u odnosu na ostale. Volite da budete tajanstveni.

Zdravlje: Osetljivi ste.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

LAV

Posao: Imate stav da još uvek neke kockice nedostaju, kada je u pitanju vaš poslovni segment. Ne dozvolite ovakav tretman i kasnije u svom portfoliju koji vam donosi mnogo veći novac. Vodeća pozicija vam se otvara i na to treba da budete ponosni.

Ljubav: Sami nećete ostati jer može da se desi veći flert nego što ste i očekivali. Imate odličnu šansu da se zabavite u društvu jedne Device.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

DEVICA

Posao: Ukoliko planirate poslovnu saradnju sa osobom u koju još uvek nemate poverenje ne očajavajte jer, imate izuzetne aspekte koji pružju garanciju da će ova vaša namera biti u redu što se tiče zarade.

Ljubav: Budite hrabri jer se na neki način čistite od svih negativnosti koje ste stekli u prethodnom životu. Vratite karmu ovaj put.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

VAGA

Posao: Niste neupućeni, koliko ste pod uticajem ranijeg iskustva na polju tajni. Imali ste šta da doživite u negativnom smislu, ali ste sa razlogom da vam se više ne desi nešto slično.

Ljubav: Imate malo loš stav po pitanju partnerskih odnosa jer, ovde ne ide baš sve kao u bajci. Nećete se stavljati u prvi plan u ovoj priči jer vi to smatrate ispravnim.

Zdravlje: Solidno.

ŠKORPIJA

Posao: Lekciju ste naučili i gurate dalje. Nemate nameru da tapkate u mestu pa, samim tim ono što vam se pruža prihvatićete bez izuzetka. Budite ozbiljniji igrač ovaj put na segmentu koji vam pruža trenutna poslovna šema.

Ljubav: Imali ste dovoljno šanse, da do sada upoznate nekoga ko bi vas konkretno odveo pred oltar, ali još uvek se takve vibracije osećaju bez izuzetka.

Zdravlje: Problemi sa kostima.

Dnevni horoskop za 22. jun!

STRELAC

Posao: Možete biti cenjeni od strane mase ljudi, koji pokušavaju da vas prate u trenutnom radu koji imate. Ne propuštajte šansu da se dovoljno edukujete u onome što isuviše očekujete.

Ljubav: Polovično ste u priči koja vam se protežir od strane partnera koji vam ne dopušta veću slobodu ovaj put. Budite strpljiviji.

Zdravlje: Ozbiljno se pozabavite ishranom.

JARAC

Posao: Bićete podstaknuti novim izazovima, koji vam se pružaju. Imate pomalo oštru konkurenciju, koja vas vuče za koji korak unazad i ta solucija je nešto na šta ćete morati da računate.

Ljubav: Niste se prvi razočarali u osobu pored vas. Nemate nameru da sedite i čekate da vam nešto konkretno padne sa neba.

Zdravlje: Problem sa holesterolom.

VODOLIJA

Posao: Postoji doza odricanja kroz koji dostižete zavidne rezultate. Navikli ste da se dajete bez izuzetka i u tome uspevate da nađete dobar kompromis. Rešenje imate i ne morate da se pripremate na nešto lošije segmente koji vam se protežiraju.

Ljubav: Ukoliko ste još uvek sami, ne očajavajte, jer se naziru sunčani dani na vašem segmentu ljubavi.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

RIBE

Posao: Za novac u toku narednog perioda nećete brinuti. Volećete da se dajete više nego obično i u tome ćete uživati. Borite se za svoja i tuđa prava. Ne propuštajte šansu da dovedete u red svoj poslovni segment ovaj put.

Ljubav: Osoba u koju se budete zaljubili, može biti neko ko je u suštini zavisan od okoline i njihovog mišljenja što pomalo može da uzdrma psihu partnera na osnovu komentara koje upućujete.

Zdravlje: Spavajte dovoljno.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

ZaječarOnline/Luftika/O.B.

Dodaj komentar