fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 10. januar 2018. godine

Jarac zaljubljen do ušiju, Bik srećan u ljubavi, Ovan suveren u finansijama, a Vaga nezainteresovana za partnera.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 10.01.2018. godine.

Ovan Ovan

Posao

Bićete dovoljno uspešni da se nećete dvoumiti oko finansijske situacije koju trenutno imate. Možda ovaj višak negde investirate i da se ne pokajete. Niste neko ko sedi skrštenih ruku definitivno. Neko od kolega vas smatra svojim uzorom i može biti vaš sledbenik u poslu kojim se bavite.

Ljubav

Možda je vreme da se otvorite dovoljno na ovom segmentu jer imate izuzetno dobre aspekte gde možete pokazati entuzijazam osobi na koju mislite.

Zdravlje

Kratke migrene zbog velikog angažovanja na poslovnom segmentu.

 

 

Bik Bik

 

Posao

Niste u prilici da birate i morate više da se uključite u celu raspravu. Nemate puno ni izbora osim da spustite ego i da dovoljno saslušate šta vam se upućuje od strane vaših pretpostavljenih. Nije vreme za veliki entuzijazam ovaj put. Bar se potrudite da završite ono što vam se plasira kao zadatak ili obaveza.

Ljubav

Imate više sreće na ovom polju. Jedna Škorpija vas obožava pa možete očekivati poziv za izlazak ako ste slobodni. Oni zauzeti su u status kvo već duže vreme.

Zdravlje

Imaćete možda problem sa pritiskom pa se savetuje više fizičke aktivnosti bez većeg izgovora.

 

Blizanci Blizanci

Posao

Više ste opušteni u celoj situaciji nego što se možete pohvaliti većim uspehom. Neko može da vam dostavi više obaveza nego što možete da ih završite na vreme. Nemojte očajavati već pokažite malo veći entuzijazam kako bi se dobro uklopili u novu situaciju koju očekujete.

Ljubav

Pored vas je osoba koja zavređuje vašu pažnju pa se slobodno opustite u zagrljaju koji ste priželjkivali.

Zdravlje

Nemate ozbiljnih problema na ovom polju.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar