Društvo

Deda Mraz i paketići za decu obolelu od cerebralne paralize

foto: radiomagnum.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Društvo obolelih od cerebralne i dečije paralize Zaječar u sradnji sa brojnim institucijama i privatnim preduzećima u gradu, organizovalo je juče podelu paketića za decu obolelu od cerebralne i dečije paralize kao i za mališane iz Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“.

Više od trideset paketića darivani su juče u prostoriji Crvenog krsta, a kako kaže sekretar Društva obolelih od cerebralne i dečije paralize, Ivan Simić značaj ovakvih akcija je veliki i zahvalio se svim dobrim ljudima koji su pomogli u realizaciji ove humanitarne akcije.
„Danas smo obradovali preko trideset mališana novogodišnjim paketićima. Zahvalio bih se svim ljudima dobre volje, kao i privatnim preduzećima, koji su razumeli potrebe naše dece, pružili podršku i koji su kroz razne humanitarne akcije pomogli da danas obradujemo mališane i time im ulepšamo predstojeće praznike“, rekao je Simić.

U realizaciji ove akcije učestvovale su i mnoge kompanije, organizacije i predučeća iz Zaječara: Slatka kuća „Tokos“, Irish pub, Naša kafana, grupa Rocktori, picerija Galija i drugi.

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar