Društvo

,,Dečiji centar“ organizuje razmenu mladih od 1. do 11. avgusta 2021. godine

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

,,Dečiji centar“ orgazijuje ERASMUS + omladinsku razmenu, u periodu od 1. do 11. avgusta. Čak dvadeset sedmoro mladih ljudi, iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, imaće priliku da radi na razvijanju međugeneracijske i međunacionalne saradnje.

,,Obaveštavamo Vas da ,,Dečiji centar“ od 1-11.08.2021, organizuje ERASMUS + omladinsku razmenu uz podršku Tempus fondacije. Eko kamp ,,KALAVAT“ u kome mladi borave, nalazi se u Vrtovcu na Staroj planini.

Cilj razmene 27 mladih iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije je praktično sticanje kompetencija za celoživotno učenje, razvijanje međugeneracijske, međunacionalne i međureligijske saradnje i promocija prava na dostojanstven rad i društveno blagostanje u zdravoj životnoj sredini.

Partnerske organizacije ,,BRAVO“ iz Sarajeva i ,,Institut za poticanje mladih“ iz Rijeke i ,,Dečiji centar“ kao organizator, jedinstveni su u poruci.

Ako želimo da budemo drugačiji, moramo da učimo drugačije. Naš izbor je iskustvo neformalnog učenja kroz život i rad u kampu, u prirodi, na otvorenom i kroz svakodnevnu interakciju sa seoskom lokalnom zajednicom“ glasilo je je obaveštenje ,,Dečijeg centra“.

Dodaj komentar