Sport

Danas završnica memorijala “Joca Mihailović K3”

joca mihailović k3 memorijal
foto: zajecaronline.com

Danas je u zaječarskom naselju “Ključ III” na programu finalni dan Memorijalnog turnira “Joca Mihailović K3” u malom fudbalu.

Nakon dve nedelje sjajnog fudbala, sa mnoštvom lepih poteza, golova i borbom do poslednje kapi znoja, došlo je na red ono što su svi čekali. Finalni dan šestog Memorijala “Joca Mihailović K3” i borbe za pobednički pehar.

Program počinje od 17 časova, polufinalnim duelima u kategoriji “petlića”. Sastaće se “Ugradnja grejanja Jović” – “Stela Lux” i “Mleko & Mleko” –  “Master Copy”.

Sat vremena kasnije na programu će biti polufinala u veteranskoj kategoriji između ekipa “Smiley MS” – “BTP 2” i “Politron” – “BTP 1”.

U kategoriji mlađih petlića od 19 sati će biti odigrana utakmica za treće mesto između ekipa “Zlatne lopte” i “Timokove rezerve”. Potom će uslediti meč za treće mesto u kategoriji petlića i veterana.

Nakon ovih duela na programu će biti velika finala u mlađim kategorijama, a zatim sledi ono što svi čekaju – završnica turnira u seniorskoj kategoriji.

Oko 21:30 planirano je prvo polufinale između ekipa “Sicilijana” i Đorđević gradnja”. Drugi polufinalni par čine “Auto škola Rakić” i “Bor”.

Po završetku polufinala slede finala u kadetskoj i veteranskoj kategoriji, a od 23 sata utakmica za 3. mesto seniora.

Veliko finale i borba za 80 hiljada dinara i šampionski pehar po planu treba da počne od 23:30.

raspored finalni dan

foto: https://www.instagram.com/fudbal4na4/printscreen

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar