fbpx

Danas svi u sportsku halu – radimo zgibove! Da ZAJEČAR osvoji NOVI DEČIJI PARK!

Preporuka:

Registrovano još 54 slučajeva, u Srbiji ukupno 301 slučaj zaraze korona virusom

U Srbiji je danas registrovano još 54 slučajeva zaraze korona virusom. Ukupno 301 potvrđen slučaj COVID 19 neračunajući 15...

Još dva smrtna slučaja od ukupno 6 u Srbiji: Broj zaraženih po gradovima i opštinama…

U toku noći u Srbiji su preminula još dva pacijenta kod kojih je bio potvrđen koronavirus COVID-19. U pitanju...

Đorđe David pozitivan na koronavirus

Muzičar Đorđe David saopštio je da mu je potvrđeno da je pozitivan na koronavirus. On je objavio tu informaciju na...
- Reklama -

Sportski savez grada Zaječara poziva sve zainteresovane građane da se u sredu 25. oktobra u Sportskoj hali na Kraljеvici od 16 do 20 sati uključe u „Zgib zonu“ koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta“.

Svi zainteresovani Zaječarci mogu da  radе zgibovе i daju svoj doprinos kako bi Zajеčar pobеdio i na taj način obezbedio opremanje i renoviranje sportskog igrališta.

foto: Radio S

Od 26 gradova u kojima je karavan već boravio, najveći broj zgibova do sada uradili su meštani Požarevca, i ovaj grad trenutno vodi sa  13.637 urađenih zgibova. 

U sklopu ove manifestacije grad Zaječar će danas posetiti i karavan „Duh mladosti“.

Cilj Karavana jeste promovisanje Nacionalnog modela dualnog i preduzetničkog obrazovanja, kao i edukacija o značaju dualnog obrazovanja za Srbiju.

Posetioci će imati priliku da na licu mesta čuju detaljne informacije o dualnom obrazovanju, o saradnji škola i privrede u svom mestu, kao i o značaju ove veze kako bi mladi ljudi završavali školu sa visokim kompetencijama i bili cenjeni na tržištu rada.

“ Manifestaciju će otvoriti zvaničnici iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Privredne komore Srbije zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave, škola i kompanija uključenih u sistem dualnog i preduzetničkog obrazovanja.

Nakon toga biće održana panel diskusija na kojoj će zainteresovani moći da dobiju odgovore na sva postavljena pitanja“, najavili su organizatori.

Najmlađi će imati priliku da se oprobaju u sportskim aktivnostima poput malog fudbala, basketa 3-3, poligona i mnogim drugim, kao i da učestvuju u Kvizu znanja.

Takođe, tu je i „Zgib zona“ koju „Spirit of Youth” organizuje u saradnji sa “Radijom S”. Grad koji uradi najviše zgibova će osvojiti renoviranje igrališta po želji za svoj grad.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: