fbpx
Izdvajamo Sport

“City Games” kvalifikacije: Knjaževčani zablistali na svom terenu, Zaječarci osvojili 2. mesto

Nakon odlično odigranog takmičenja u igrama bez granica u Sokobanji, sinoć su Knjaževčani ponovo zablistali na svom terenu. Sa 9 bodova razlike iza sebe su ustavili drugoplasiranu ekipu iz Zaječara, dok su se takmičari iz Sokobanje okitili bronzanim odličjem. U sredu, 10. jula kvalifikacije za šampiona Srbije u igrama bez granica “City Games” biće nastavljene na bazenu u Zaječaru, a nakon toga će polufinale biti odigrano u Loznivi 16. jula.

U organizaciji Opštine Knjaževac na bazenu “Banjica” sinoć su nastavljene kvalifikacije za šampiona Srbije u igrama bez granica “City Games”. Domaćini su i ovog puta bili dominantni i sa 52 boda ostali prvi na tabeli.

Ekipa Knjaževca

Na drugom mestu sa 43 poena ostala je ekipa Zaječara, dok su sa 38 poena učesnici iz Sokobanje zauzeli treću poziciju.

Za razliku od kvalifikacija koje su 6. jula održane u Sokobanji, gde je ekipa Zaječara sa 35 poena bila na trećoj poziciji, na bazenu “Banjica” u Knjaževcu sinoć je poboljšala plasman, jer je boljom igrom dostigla 43 poena i drugo mesto.

Timovi iz Sokobanje, Prokuplja, Knjaževca, Zaječara, Gračanice i Boljevca borili su se u čak 6 disciplina: vino, leteći vaterpolo, trka bačvi, vodena alka, vošarka i veslo.

Sudeći po rezultatima sa tabele ekipa iz Zaječara najbolje se snalazi u disciplinama: leteći vaterpolo, vodena košarka i veslo, dok su im u Sokobanji “vodene alke” zadale najviše problema.

Svi timovi doveli su svoje navijače tako da je na tribinama bilo veoma veselo ali su ipak najglasniji bili navijači domaćeg tima.

City Games karavan nastavlja svoje kvalifikacije, a sledeća stanica je Zaječar 10. jula. Nakon toga polufinale biće održano 16. jula u Loznici.

FOTO: City Games 2019

Dodaj komentar