fbpx

Brutalno u Zaječaru – komunalna policija na protestante

Preporuka:

Uz ključne kadrovske promene zaječarski radikali obeležili stranačku slavu (FOTO)

Zaječarski radikali već pune tri decenije proslavljaju stranačku slavu "Sveta tri jerarha". Ove godine učinili su to sa brojnim...

Izložba fotografija „Pravoslavlje“ Zaječarcima na dar (FOTO)

U susret obeležavanju Sretenja - slave Timočke eparhije i  povodom proslave osam vekova od sticanja autokefalnosti srpske crkve u...

Ivan Bošnjak u Zaječaru: Produžena zabrana zapošljavanja u javnom sektoru do kraja 2020. godine

Iako je najavljeno da će se posle pet godina biti ukinuta zabrana zapošljavanja u javnom sektoru, pomenuta mera ipak...
- Reklama -

Građani Zaječara koji traže vanredne lokalne izbore i smenu Saše Mirkovića na Dan socijalne pravde doživeli su od gradske vlasti neprijatno iznenađenje. Naime, predstavnici komunalne policije uručili su im prijavu jer su zauzeli javnu površinu štandom na kome od juče prikupljaju potpise građana kojim traže da Tužilaštvo za organizovani kriminal povede istragu protiv predsednika Skupštine grada, Saše Mirkovića, zbog sumnje da veliki deo gradskih sredstava preusmerava na svoju “Best televiziju”.

Skup su uredno prijavili policiji, dobili dozvolu, štand se nalazio na trgu, pa “preslišavanje” komunalne policije smatraju još jednim vidom zloupotrebe položaja aktuelne gradske vlasti, ali i pritiska na opoziciju i građane.  Komunalna policija je na teren izašla u pratnji komunalnih inspektora, a prijavu su gotovo na silu želeli da uruče Bošku Ničiću, lideru Pokreta “Živim za Krajinu”.

Na kraju, prekršajni nalog su uručili Bori Bogdanoviću jer su na licu mesta zatekli “mali pokretni štand na kome se prikupljaju potpisi građana”. I to u dva minuta do 12 časova.

Inače, za samo dva dana 2.000 Zaječaraca potpisalo je peticiju kojom traže da se Tužilaštvo za organizovani kriminal pozabavi mlverzacijama čelnika Skupštine grada.

Izvor: Opozicionar.com

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: