fbpx
Politika

BOTOVI Saše Mirkovića u rasulu!!! (FOTO)

sns bot
foto: opozicionar.com

Do juče zaduženi za hvaljenje Vučića, danas BOTOVI Saše Mirkovića udaraju svom snagom po SNS-u i Vučiću. Kako jedan od botova kaže: “Otišao sam na posao kao naprednjak, a idem kući ko “jakosrbijanac”.

Težak je život botova, plate nema, ugovori da li su potpisani ili nisu, maltretiranje od strane “Gargamela”, spuštanje glave na vikanje šefova, tako izgleda dan jednog bota Saše Mirkovića.

Koliko ide “ludilo” između jučerašnjih partijskih drugara pogledajte iz priloženih komentara postavljenih na televiziji koja nije u vlasništvu Saše Mirkovića a zove se BEST televizija.

301115-botovi-1

301115-botovi-2

Jedno građani Zaječara da ne zaborave: Zaječarci, vas je slagao Aleksandar Vučić i doveo svog “igrača” Mirkovića. Kao što i sami znate, vešto se Mirković sakrio iza lika i dela Aleksandra Vučića i osvojio vlast u našem lepom gradu. Dve godine traje urnisanje budžeta grada Zaječara, a ceo SNS je čutao. Hvala vam što sklanjate sada vašeg pulena, ali i vi ste nas slagali i uvalili nas u ovu bedu… Kada povedete Mirkovića, pođite i vi sa njim.. Dosta nam je i njega i vas….

Dodaj komentar