Politika Srbija Timočka krajina

Boško Obradović u Boru: Dobro je što je raskrinkan jedan politički prevarant kao što je Boško Ničić (VIDEO)

Atlas Servis - 24h pomoć na putu

I pored velikih pritisaka i zabrane korišćenja sale Doma kulture, sinoć je u Boru održana tribina Saveza za Srbiju. Predsednik Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju, Boško Obradović u razgovoru sa novinarima pre početka tribine, rekao je da će se ovakav skup uskoro održati i u Zaječaru.

Zaječar je izuzetno važan za Istočnu Srbiju i verujem da postoji dobar potencijal ujedinjene opozicije u Zaječaru i da Savez za Srbiju može da napravi jedan dobar izborni rezultat u čitavoj Istočnoj Srbiji – istakao je Obradović za Glas Zaječara.

Znate kako kaže naš narod u svakom zlu ima nešto dobro. Ovde je dobro to što je raskrinkan jedan politički preletač i prevarant kao što je Boško Ničić. Sada svi oni koji su glasali za njega kao za opoziciju imaju za koga da glasaju, a to je Savez za Srbiju. Kao ujedinjena opoziciona snaga siguran sam da ćemo moći da napravimo jedan dobar izborni rezultat i da ćemo konačno stati na put političkim preletačima i prevarantima – dodao je Obradović.

Od formiranja Saveza za Srbiju predsedništvo saveza donelo je odluku da obiđemo čitavu Srbiju, da predstavnimo našu programsku platformu u trideset tačaka i da razgovaramo sa građanima i da čujemo šta su sve problemi svih celova Srbije.

Ono što je definitivno zajedničko svim delovima Srbije jeste odseljavanje mladih i visokoobrazovanih, jeste propast naše domaće privrede i poljoprivrede i sela na uštrb stranih investitora i svega onoga što oni dobijaju od države.

Posebno alarmantno u poslednje vreme je rasprodaja naših prirodnih bogatstava. Nijedna vlast do sada nije prodavala naša rudna bogatstva, naše vodene tokove, naše poljoprivredno zemljište i to je nešto čemu zaista svi moramo da stanemo na put.

Na tribini su pored Obradovića, govorili i lideri Saveza za Srbiju: Dragan Đilas, Borko Stefanović, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, predsednik opštine Paraćin Saša Paunović, predsednik sindikata Sloga Željko Veselinović i potpredsednik Narodne Stranke Nikola Jovanović.

Pogledajte ceo govor Boška Obradovića na tribini u Boru:

Dodaj komentar